Gemeenteberaad wordt ‘Mondig op zondag’

Op 16 juni 2024 vindt het jaarlijkse Gemeenteberaad plaats op Mennorode. Een dag voor alle doopsgezinden en mensen die zich verbonden voelen met de doopsgezinden.

Na twee live edities en een online editie is ervoor gekozen om het Gemeenteberaad vanaf komend jaar op zondag te organiseren. Zondag is bij uitstek de dag voor vieren, inspireren en bemoedigen. Ook is er voor gekozen om afscheid te nemen van de naam ‘Gemeenteberaad’. Het is namelijk zoveel meer dan een beraad. We zijn niet bij elkaar om te vergaderen, tenslotte. We zijn er om elkaar te ontmoeten, te inspireren en elkaar te bemoedigen. Eens per jaar in juni komen we bijeen, om de zomer en het nieuwe seizoen in te gaan vol ideeën om mee te nemen naar de eigen gemeente. Vanaf nu gaat het Gemeenteberaad door het leven als ‘Mondig op zondag’!

Het kan natuurlijk heel goed zijn dat er op 16 juni 2024 in uw eigen gemeente een viering is, maar hoe mooi zou het zijn om met zoveel mogelijk broeders en zusters samen te vieren? Kom met uw hele gemeente en uw predikant naar Mennorode. Neem iedereen mee die u kent!

Houd voor het programma, de workshops en informatie over opgave de website en de nieuwsbrief in de gaten.